Terapija celulita

Što je celulit i kakve vrste celulita postoje?

Celulit je natečena masna stanica, opuštena koža i povećan obujam. Može se pojaviti u obliku kvrge, ulegnuća na koži (rupice) i natečenih nogu što je posljedica zadržavanja vode. Masna stanica natekne i do 10 puta više od njezine prirodne veličine što se manifestira kao kvrga. Zbog toga je bitno jesti što više čiste hrane jer unoseći čistu hranu u organizam, smanjujete mogućnost povećanja obujma masne stanice. 

Dakle, kvrge odnosno natečene masne stanice zapravo natiču s hranom koju nismo probavili poput viška vode, toksina, masnoće ostaci proteina, itd. Ona se može korigirati prehranom tako da se uvede čista hrana, a smanjenje se može pomoći i proizvodima poput Ae Sticka ili Simply Red koji se stavljaju lokalno na kvrge i masne jastučiće. 

Postoji li rješenje?

Naravno. Danas medicina i kozmetologija prate sve pojavnosti pa tako i celulit. Jedna od tvrtki koja po svom pristupu, razvoju i patentima zaslužuje Oscara u tretiranju celulita je High Care koncept by Dr. Weyergans.

Ovaj koncept nam pruža mogućnosti temeljito ukloniti celulit u bilo kojem životnom razdoblju. Moramo ponovno naglasiti kako je svaki celulit različiti pa tako i proces uklanjanja.

Može biti super jednostavno i brzo, a može potrajati. Važno je znati kako je moguće izboriti se s ovim zlom 21. stoljeća.

Zašto nas odabrati

U High Care Medical Centru njegujemo individualan pristup i potpunu posvećenost svakom bolesniku kako u procesu liječenja tako i savjetovanjem o prilagodbi načina života samoj bolesti, a sve u cilju bržeg ozdravljenja i poboljšanja kvalitete života.

01

Jedini Vacumed IVT centar
certificiran za vaskularnu medicinu u HR.

02

Referentni centar za Vacumed IVT za EU (2022-2025),
 u vaskularnoj medicini

03

Multidisciplinarni pristup

04

Suradnja s vaskularnom kirurginjom -

dr.sc. Andrea Crkvenac Gregorek dr.med, specijalist opće kirurgije, subspecijalist vaskularne kirurgije

05

Surađujemo s liječnicima, sestrama, fizioterapeutima

06

Dajemo naglasak i na limfnu opstrukciju

Naš stručni tim sastavljen od različitih stručnjaka iz različitih područja

Profesionalni, inidividualni pristup svakom pacijentu, jedinstveno iskustvo s Vacumed IVT terapijom, kontinuirana edukacija i učenje o novim pristupima liječenju, višegodišnje iskustvo.

Kvalitetne zdraVstvene usluge

Naše usluge omogućuju dijagnostiku i liječenje širokog spektra bolesti krvnih žila, a terapija Vacumed IVT omogućuje i prevenciju nastanka i progresije ateroskleroze, kroničnih rana i amputacija kao najteži ishod bolesti arterija. Svi tretmani i terapije mogu se kombinirati ovisno o vašim potrebama.

Vaskularna medicina

Vacumed

Dijagnostika

Terapije

Doživi 100

Estetika