Kako funkcionira
IONO-JET?

IONO-JET koristi kisik kao transportni sustav koji prenosi negativne ione izravno u stanice kože i tkiva. Oni prvo imaju detoksikacijski učinak, a zatim i učinak na važne metaboličke procese i procese regeneracije.

Negativni ioni su inače dobri za naše tijelo, a pogotovo za oštećene stanice. Prirodno se nalaze u čistom zraku, a najviše ih je izmjereno kod slapova Niagare 450.000 /cm3, dok se IONO-JET –om aplicira 5 milijuna negativnih iona po cm3 u sekundi.

Što je IONO JET?

Plazma dermaceutik.

SNAGA I ENERGIJA ZA KOŽU IZ PLAZME

IONO-JET je inovativna tehnologija pomoću koje unosimo kisik obogaćen plazmom i negativnim ionima (zajedno s antibiotikom, ukoliko je potrebno) u dublje slojeve kože i tkiva, a da ga kožu niti ne dodirnemo.

Ovaj inteligentan način aplikacije energetski nabijenog kisika pomoću preciznog mlaza komprimiranog zraka, jedinstven je i učinkovit a u isto vrijeme bezbolan. Učinak negativnih iona na kožu i tkivo je fantastičan. Poboljšava se lokalna mikrocirkulacija, metabolizam stanica i pojačava se hidratacija. Procesi regeneracije započinju ubrzano upravo zbog negativnih iona koji daju stanici kože potrebnu joj energiju. Stanica kože i tkiva je naelektrizirana prirodno i može se regenerirati. Opna koja se nalazi oko svake stanice je električno nabijena i omogućuju se procesi razmjene između stanica.

Membrane naših stanica vremenom manje-više gube svoj električni naboj pogotovo kada su oštećene. Negativni ioni obnavljaju naboj i na taj način je energiziraju tj. daju stanici potrebnu energiju za oporavak.

Zašto nas odabrati

U High Care Medical Centru njegujemo individualan pristup i potpunu posvećenost svakom bolesniku kako u procesu liječenja tako i savjetovanjem o prilagodbi načina života samoj bolesti, a sve u cilju bržeg ozdravljenja i poboljšanja kvalitete života.

01

Jedini Vacumed IVT centar
certificiran za vaskularnu medicinu u HR.

02

Referentni centar za Vacumed IVT za EU (2022-2025),
 u vaskularnoj medicini

03

Multidisciplinarni pristup

04

Suradnja s vaskularnom kirurginjom -

dr.sc. Andrea Crkvenac Gregorek dr.med, specijalist opće kirurgije, subspecijalist vaskularne kirurgije

05

Surađujemo s liječnicima, sestrama, fizioterapeutima

06

Dajemo naglasak i na limfnu opstrukciju

Naš stručni tim sastavljen od različitih stručnjaka iz različitih područja

Profesionalni, inidividualni pristup svakom pacijentu, jedinstveno iskustvo s Vacumed IVT terapijom, kontinuirana edukacija i učenje o novim pristupima liječenju, višegodišnje iskustvo.

Kvalitetne zdraVstvene usluge

Naše usluge omogućuju dijagnostiku i liječenje širokog spektra bolesti krvnih žila, a terapija Vacumed IVT omogućuje i prevenciju nastanka i progresije ateroskleroze, kroničnih rana i amputacija kao najteži ishod bolesti arterija. Svi tretmani i terapije mogu se kombinirati ovisno o vašim potrebama.

Vaskularna medicina

Vacumed

Dijagnostika

Terapije

Doživi 100

Estetika