Program za mršavljenje

Idealna tjelesna težina osim što je estetski ugodna oku, višestruko doprinosi zdravlju. Već manjim smanjenjem navika možemo bitno djelovati i poboljšati i psihičko i fizičko stanje.

U našem dosadašnjem iskustvu, svjedočili smo brojnim promjenama u smislu zdravstvenog stanja kao što su smanjenje tlaka, regulacija hormona, regulacija šećera u krvi, bolja pokretljivost. Samim poboljšanjem zdravlja, smanjuje se potreba za lijekovima, a time i probava postaje bolja.

Mladi smo onoliko se mladi osjećamo. Stoga je bitno osjećati se dobro u svome tijelu.

Naš program obećava velike rezultate i promjene upravo zato što je multidisciplinaran:

  • od HIGH CARE tretmana koji nam pomažu u poboljšanju protoka limfe, bolje cirkulacije, smanjenju masne stanice i zatezanju te liftingu vezivnog tkiva i kože
  • program prehrane koji se bazira na čistoj hrani – dakle jedemo sve sto je našem organizmu potrebno. Ujedno je usklađen s individualnim potrebama 
  • svakom klijentu se prilagođava program, svakodnevno ga se prati, mjeri te također radi i na motivaciji 

Koliko tjelesna težina utječe na emotivno stanje, nije potrebno niti govoriti. Samopouzdanje žene ili muškarca koji vole svoje tijelo reflektira se na sve segmente njihovog života uz zdravlje. Dokazano je kako su ljudi koji su prekomjerno teški – depresivniji, anksiozniji i zatvoreniji u odnosu s drugim ljudima.

Naš posao je predivan – svakodnevno svjedočimo tome kako se naši klijenti transformiraju i izlaze iz svoje ljušture!

Zašto nas odabrati

U High Care Medical Centru njegujemo individualan pristup i potpunu posvećenost svakom bolesniku kako u procesu liječenja tako i savjetovanjem o prilagodbi načina života samoj bolesti, a sve u cilju bržeg ozdravljenja i poboljšanja kvalitete života.

01

Jedini Vacumed IVT centar
certificiran za vaskularnu medicinu u HR.

02

Referentni centar za Vacumed IVT za EU (2022-2025),
 u vaskularnoj medicini

03

Multidisciplinarni pristup

04

Suradnja s vaskularnom kirurginjom -

dr.sc. Andrea Crkvenac Gregorek dr.med, specijalist opće kirurgije, subspecijalist vaskularne kirurgije

05

Surađujemo s liječnicima, sestrama, fizioterapeutima

06

Dajemo naglasak i na limfnu opstrukciju

Naš stručni tim sastavljen od različitih stručnjaka iz različitih područja

Profesionalni, inidividualni pristup svakom pacijentu, jedinstveno iskustvo s Vacumed IVT terapijom, kontinuirana edukacija i učenje o novim pristupima liječenju, višegodišnje iskustvo.

Kvalitetne zdraVstvene usluge

Naše usluge omogućuju dijagnostiku i liječenje širokog spektra bolesti krvnih žila, a terapija Vacumed IVT omogućuje i prevenciju nastanka i progresije ateroskleroze, kroničnih rana i amputacija kao najteži ishod bolesti arterija. Svi tretmani i terapije mogu se kombinirati ovisno o vašim potrebama.

Vaskularna medicina

Vacumed

Dijagnostika

Terapije

Doživi 100

Estetika