Detox body styler

Negativni ioni su nevidljive molekule, bez mirisa i okusa, ali njihov učinak osjećamo svakodnevno, ponajviše u planinama, kraj slapova i na području uz more.

Negativne ione još nazivamo i vitaminima iz zraka jer su negativno nabijeni ioni iz kisika dobri za ljudski organizam.

Nakon što negativni ioni stignu u krvotok, mogu proizvesti niz biokemijskih reakcija koje imaju pozitivan rezultat za naše tijelo:

  • Smanjuju kiselost organizma odnosno stvaraju acidobaznu ravnotežu
  • Jačaju imunološki sustav
  • Poboljšavaju propusnost staničnih membrana odnosno čine metabolizam boljim
  • Jačaju sintezu kolagena čime je jače vezivno tkivo
  • Daju više serotonina: umanjuju stres i depresiju, migrenu, umor i nesanicu
  • Brže isporučuju kisik do stanica i tkiva, bolje zacjeljuju rane te se opekline bolje i brže zacjeljuju
  • Rade detoksikaciju organizma biokemijskim procesom

Negativni ioni su stvoreni u prirodi kao molekula zraka prepolovljena zbog sunčevog svjetla, zračenja ili kretanja zraka i vode. Možda ste njihovu moć osjetili u šumi ili kraj vode jer na tim područjima zrak koji cirkulira sadrži nekoliko desetaka tisuća negativnih iona (što je puno više od prosječne kuće ili ureda). 

pH balans

Znate li da znanstvenici već godinama savjetuju kako je konzumacija više alkalne hrane korisna za zdravlje? Ako imamo kiseli pH, nema ravnoteže u tijelu. Samim time organizam će osjetiti slabost i biti osjetljiv na bolesti.

No, što je uzrok kiselosti? Ona dolazi kao posljedica gubitka elektrona, a to se može spriječiti priljevom negativnih iona koji sadrže obilnu količinu elektrona potrebnih za poboljšanje tjelesne otpornosti. Kada je koža prožeta negativnim ionima, pore i lojnice se šire što pokazuje dobar metabolizam staničnih membrana.

Koristi negativnih iona su mnogobrojne, zato iskoristite svaki trenutak koji možete da boravite u prirodi, a ako niste u mogućnosti, dođite u High Care Medical Centar u Trnjansku 45A i za 30 minuta ‘napunite baterije’ s pet milijuna negativnih iona.

Zašto nas odabrati

U High Care Medical Centru njegujemo individualan pristup i potpunu posvećenost svakom bolesniku kako u procesu liječenja tako i savjetovanjem o prilagodbi načina života samoj bolesti, a sve u cilju bržeg ozdravljenja i poboljšanja kvalitete života.

01

Jedini Vacumed IVT centar
certificiran za vaskularnu medicinu u HR.

02

Referentni centar za Vacumed IVT za EU (2022-2025),
 u vaskularnoj medicini

03

Multidisciplinarni pristup

04

Suradnja s vaskularnom kirurginjom -

dr.sc. Andrea Crkvenac Gregorek dr.med, specijalist opće kirurgije, subspecijalist vaskularne kirurgije

05

Surađujemo s liječnicima, sestrama, fizioterapeutima

06

Dajemo naglasak i na limfnu opstrukciju

Naš stručni tim sastavljen od različitih stručnjaka iz različitih područja

Profesionalni, inidividualni pristup svakom pacijentu, jedinstveno iskustvo s Vacumed IVT terapijom, kontinuirana edukacija i učenje o novim pristupima liječenju, višegodišnje iskustvo.

Kvalitetne zdraVstvene usluge

Naše usluge omogućuju dijagnostiku i liječenje širokog spektra bolesti krvnih žila, a terapija Vacumed IVT omogućuje i prevenciju nastanka i progresije ateroskleroze, kroničnih rana i amputacija kao najteži ishod bolesti arterija. Svi tretmani i terapije mogu se kombinirati ovisno o vašim potrebama.

Vaskularna medicina

Vacumed

Dijagnostika

Terapije

Doživi 100

Estetika